Test Architect

  • Refurbishment at the Costa Brava
  • Refurbishment at the Costa Brava
  • Lorem Ipsum Title

Refurbishment at the Costa Brava

In the town of Roses in the heart of the Costa Brava, a vacation apartment in front of the sea needed a refurbishment. This proposal wants to combine open spaces with glass walls in order to maximize fluidity of space and views but keeping privacy. The kitchen was a key part of the project, it had to integrate into the living room but also allow an independent functioning.

Refurbishment at the Costa Brava

In the town of Roses in the heart of the Costa Brava, a vacation apartment in front of the sea needed a refurbishment. This proposal wants to combine open spaces with glass walls in order to maximize fluidity of space and views but keeping privacy. The kitchen was a key part of the project, it had to integrate into the living room but also allow an independent functioning.

Lorem Ipsum Title

Lorem ipsum dolor sit amet, ad est mediocrem inciderint. Vero eleifend abhorreant ad has. Vim dicam nemore id, quem odio deleniti no mea. Est nonumes neglegentur at, aperiri repudiare cotidieque mei ea, ei vocibus delectus quo. Ea eum erat veniam.